Gå videre til innhold
Weber topper laget til Bygg Reis Deg

Pressemelding -

Weber topper laget til Bygg Reis Deg

Bildetekst:

Lurer du på hvordan du kan bygge tørre, trygge og gode bad? Det er blant de tingene du kan få svar på med en "speed-date" hos Weber.


På årets messe stiller Weber med et langt høyere antall fageksperter enn noen gang tidligere. Og dem kan du booke en halvtime med i fred og ro for å få svar på dine byggeutfordringer.

- Gjennom mange års erfaring fra vår telefonsupport vet vi hva folk lurer på, og disse temaene har vi da også valgt ut til messen. Og selvfølgelig våre beste folk på akkurat disse områdene, sier Ole Fredrik Fodnes, leder for Teknisk Salg-avdelingen i Weber.

- Vår telefontjeneste blir oppringt av omtrent like mange proffer og selvbyggere, og vi antar det blir slik på Bygg Reis Deg også.Blant Webers fagfolk kan du f.eks. booke en halvtime med Geir Wold-Hansen, med mange års erfaring fra bl.a. Mur-Sentret og Weber. Han bistår med byggbarhetsvurderinger og innspill til tekniske løsninger på ditt nybygg- eller ombyggingsprosjekt i mur.

Trenger du en detaljtegning eller fem til ditt prosjekt? Eller har du en håndskisse du ønsker å få tegnet opp og vurdert? Da er bygningsingeniør Stian Gravnås mannen å booke et møte med. Han kan tilby et bredt utvalg av detaljtegninger eller vurdere tekniske løsninger til ditt prosjekt.

Frank Nornberg er erfaren murmester med mange praktiske år på baken. Han diskuterer gjerne ditt Leca-prosjekt. Ta gjerne med tegninger, så hjelper han deg med å finne gode løsninger på store og små prosjekter.

Trenger du innspill til gode våtromsløsninger, er Tom Chr. Gefle mannen å snakke med. Han er produktsjef på våre våtromsløsninger, erfaren murmester, en dyktig håndverker og har en meget praktisk og løsningsorientert tilnærming.

Få i Norge vet mer om gode gulvløsninger enn vår egen Cecilie Evju. Varmegulv? Lydgulv? Industrigulv? Gulvavretting? Designgulv? Cecilie har rådene og anbefalingene. Dr. ing. er hun også, så her er du i de beste hender.

Er fasade din hodepine, er det Camilla S. Dhelie du skal snakke med. Hun er en av de få som faktisk lever og ånder for kalkmørtler, rehabilitering og puss av fasader.

Sist, men ikke minst, har vi også denne gangen fått en hageekspert på laget. Darren Saines er en av Norges fremste hagedesignere. Ta med en tegning eller bilde av hagen din, så får du hjelp til å gjøre hagedrømmen til en drømmehage

Det finnes fortsatt ledige plasser, men det er først til mølla som gjelder. Meld deg på pr. mail til heidi.jilg(at)weber-norge.no eller telefon 22 88 77 00. Si hvilket tema du ønsker og når det passer, så setter vi opp et så godt program som mulig. Se gjerne mer informasjon på Webers nettsider:

http://www.weber-norge.no/lecareg-blokk/leca-blocks-news-list/gratisbilletter-til-bygg-reis-deg-2013.html


Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813