Gå videre til innhold
Weber fornyer sitt sponsorat med Norges Skiforbund

Pressemelding -

Weber fornyer sitt sponsorat med Norges Skiforbund

På en pressekonferanse på Bygg Reis deg-messen ble en ny sponsoravtale mellom byggefirmaet Weber og Norges Skiforbund underskrevet. Langrennssjef Åge Skinstad signerte for Skiforbundet, mens adm. direktør Kristin Røed Eriksen signerte for Weber Norge. Kontrakten gjelder for to år, med opsjon for ytterligere to nye år.

Weber-direktøren er veldig fornøyd med avtalen.

– Vi har hatt en avtale med skijentene i snart ti år, i en periode da de gikk fra å være «ganske gode» til å bli verdens suverent beste kvinnelandslag. Det er en opptur det er fantastisk å være med på, og det inspirerer også oss, som driver med helt andre ting, til å stå på og stadig forbedre oss, sier hun. Vi er veldig opptatt av å få med oss både den vinnerkulturen de representerer og også alt det helsemessig positive rundt fysisk aktivitet.

- Jeg tør å påstå at vår organisasjon er blitt både sprekere og sunnere i denne perioden, sier hun.

Skryter av Weber som sponsor

Langrennssjef Åge Skinstad er raus med godordene tilbake, og skryter av Weber som sponsor for skijentene.

– Vi er med på å bygge stolthet innad i Weber, men vi er også stolte av å ha en sponsor som er med oss på så langt sikt. Weber er en veldig riktig samarbeidspartner for oss, sier Skinstad.

Rask i sporet, sprinter i muring

Som et underholdningsinnslag i avtalesigneringen, ble en av skijentene, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, utfordret på hastighet i noe helt annet enn skisporet, nemlig Leca-muring. På Webers stand er nemlig demonstrasjon av nye raske mureløsninger et hovedtema.  Og Astrid tok utfordringen med stort pågangsmot - og et imponerende resultat.

På få minutter hadde hun satt opp sin aller første Leca-vegg, med det nye produktet Leca Lettvegg.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få til noe slikt. Vi må nok gi produktet æren for at det gikk, smiler Jacobsen.

Så kanskje skimesteren en gang, når skiene er lagt på hylla, kan ha en fremtid som murmester?

Emner


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813