Gå videre til innhold
Speed-date med en ekspert på Bygg Reis Deg

Pressemelding -

Speed-date med en ekspert på Bygg Reis Deg

På årets Bygg Reis Deg arrangerer Weber noe de tidligere har gjort med stort hell på hagemessen: Speed-dating. På Hagemessen i april fikk publikum bestille en halvtime med hagedesigner Darren Saines for kostnadsfrie ideer til folks hager.

Nå gjentas dette på Bygg Reis Deg 16.-20. oktober. Darrens Saines stiller igjen. Men det finnes også andre temaer enn bare hagedesign.

- Vi har jo en rekke flinke folk hos oss som er eksperter på mange forskjellige ting, så vi tilbyr fri bruk av deres kompetanse under messen, sier salgsdirektør Carl-Petter Simonsen. - Book en halvtime, så kan du i en fredelig annenetasje på Weberstanden i fred og ro diskutere ditt prosjekt, dine tegninger eller dine spørsmål. Speed-datingen tilbys både privatkunder og proffer.

Meld deg på via Webers nettsider: www.weber-norge.no på tlf. 22 88 77 00 eller på mail til info@weber-norge.no. Si hvilket tema du ønsker og når det passer, så setter vi opp et så godt program som mulig. Først til mølla-prinsippet gjelder.

Temaene er:

  • Drømmehagen. La hagedesigner Darren Saines hjelpe deg med å designe din drømmehage. Ta gjerne med tegninger og bilder.
  • Bygg trygge våtrom. Våtrom er de dyreste og mest skadeutsatte rommene i huset. Våre eksperter forteller deg hvordan du skal bygge tørt, trygt og risikofritt.
  • Murfasader. Hva er egentlig flottere enn en velholdt murfasade? Her får du tips og råd både for nybygg og rehabilitering.
  • Gulvavretting og komplette gulvløsninger. Weber har et vell av gode løsninger å by på. Her får du hjelp, enten du skal avrette entreen eller trenger et komplett gulv med krav til lyd, varme, slitasje eller annet. 
  • Ditt Leca-prosjekt. Råd, tips og veiledning. Har du et Leca prosjekt i tankene, er dette en verdifull halvtime for deg. Ta gjerne med tegninger, så hjelper vi deg å finne gode løsninger på store og små prosjekter.

 

Bildetekst:

Ønsker du tips og råd om hvordan du skal bygge trygge og gode våtrom? Weber tilbyr speed-date med fagekspertise på dette og mange andre fagområder. Her er produktsjef Våtrom, Tom C. Gefle

Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813