Gå videre til innhold
Nye Leca blokker revolusjonerer byggetiden for veggløsninger

Pressemelding -

Nye Leca blokker revolusjonerer byggetiden for veggløsninger

Leca lanserer 2. april de helt nye blokksystemene Leca Lock. Disse er raskere og enklere i bruk enn noen konkurrerende byggematerialer.

– Nye Leca Lock revolusjonerer tiden det tar å føre opp robuste veggløsninger, inne og ute. Forholdet mellom pris og kvalitet på veggløsninger har aldri vært gunstigere, sier produktsjef Helge Huser i Weber Norge.

90 prosent innsparing

Leca Lock består av to nye blokksystemer i velkjent Leca-kvalitet. Begge systemene har not og fjær, som gjør muringen raskere og mer presis. Leca Basic erstatter Leca blokka slik vi har kjent den i mer enn 50 år. For innvendige vegger har Weber utviklet Leca Lettvegg. Her benyttes ikke lenger mørtel, men lim. Forarbeid og forbruk blir med denne metoden redusert med opp mot 90 prosent. Weber og Leca har i det stille demonstrert sine nye Leca Lock veggsystemer for handelen og profesjonelle yrkesgrupper med overveldende respons.

Langt mer robuste vegger

– Når vi demonstrerer hvor utrolig raskt og presist man bygger en vegg med Leca Lock, blir man raskt overbevist. Vi har utført tester der vi har tatt tiden det tar å bygge tradisjonell innervegg i reisverk med gips kontra Leca Lettvegg ferdig sparklet. Vår veggløsning er rett og slett raskere. Og på kjøpet får man en langt mer robust vegg med lang levetid og alle de gode Leca-egenskapene som motstandsdyktighet mot fukt, råte og brann, påpeker Helge Huser. Han mener Leca Lock vil hevde seg markant i den økte konkurransen i byggemarkedet.

– Vi representerer nye og mer rasjonelle måter å bygge robuste vegger på. Nå er vi meget konkurransedyktige og forventer mange og nye brukergrupper, sier Helge Huser.

(bildetekst)

– Leca Lettvegg skal limes, og byggetiden av solide innervegger blir minimal, sier produktsjef Helge Huser og viser frem en blokk i systemet Leca Lettvegg.

 

Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813