Gå videre til innhold
Nå kan Leca-blokker sparkles

Pressemelding -

Nå kan Leca-blokker sparkles

– Den nyutviklede Weber Sparkel gjør at innervegger ikke lenger behøver å pusses. Materialforbruket blir dermed langt lavere og påføringstiden raskere, sier produktsjef Jonas Jalmerbrandt i Weber Norge.

– Weber Sparkel er et ledd i rasjonaliseringen av tids- og materialforbruk ved oppføring av våre veggløsninger. Sparkelen er utviklet for bruk innvendig på Leca. Med denne løsning oppnås den overflaten sluttkundene etterspør; en glatt overflate klar for maling, forteller Jonas Jalmerbrandt. Både materialforbruk og påføringstid er langt lavere sammenlignet med tradisjonell puss. Sparkling av Leca-blokker kan utføres av både maler og murer.

Halvert kostnad for god overflate

– Produktet leveres klart for bruk rett fra spannet, og det er ingen behov for blanding. Produktet har god fyllevne og vedheft. Denne spesialutviklede sparkelen har meget høy fleksibilitet, noe som reduserer risikoen for riss i overflaten. Lavt forbruk og rask applisering medfører att kostnaden er bortimot halvert i forhold til tradisjonell puss. Dette vil uten tvil øke konkurransekraften for Leca-vegger, sier Jonas Jalmerbrandt.

(bildetekst)

– Weber Sparkel har meget høy fleksibilitet. Det reduserer risikoen for riss i overflaten. I tillegg gir den lavt forbruk og rask applisering, sier produktsjef Jonas Jalmerbrandt i Weber Norge.

Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813