Gå videre til innhold
- Nå blir det lettere å være flislegger!

Pressemelding -

- Nå blir det lettere å være flislegger!

I august lanserte Weber nyheter på lim og fug-produkter og vi har tatt en prat med produktsjef Tom C. Gefle om hva, hvorfor og hvordan.

- Hvis vi starter med forhistorien, så kan vi si at vi har markedsført gode lim og fug-produkter i mange år, uten at vi synes vi har fått den uttellingen i markedet som vi mener vi burde hatt, sier han, og fortsetter:

- Vi har ambisjoner om å bli den ledende leverandøren av lim og fug produkter på det norske markedet, slik vi er i svært mange andre land i Weber-systemet, og vi skal heller ikke legge skjul på at dette er forventninger som stilles fra konsernledelsen.

- Med den nylige lanseringen, føler vi at vi nå er meget nærme det optimale sortimentet – og vi er overbevist om at vi har produkter av meget høy kvalitet. Akkurat det er en av fordelene ved å være en del av et stort konsern. Vi kan “shoppe” ideer og produkter blant mer enn 40 Weber selskaper over hele verden, og det sier seg selv at et selskap som er markeds­ledende på dette markedet i mange land, har en del å fare med når det gjelder innovasjon og kvalitet.

- Fortell: Hva er nyhetene?

- For det første: Vi rydder opp i sortimentet, vi sanerer store deler av sortimentet. Vi har rett og slett hatt for mange relativt like produkter, og selv om det har vært gode produkter, blir det vanskelig for markedet å finne ut hva som skal brukes hvor.

- For det annet: Vi lanserer produkter med enkle, forståelige navn og bruksområder. Det burde selvsagt være en selvfølge, men har dessverre ikke vært det – bl.a. som en konsekvens av at vi har tatt mange produkter fra utlandet.

- For det tredje: Flere av produktene er nyutviklet og kraftig forbedret. For eksempel er vår nye fugemasse Weber Universal Fugemasse den aller beste fugemassen jeg noen gang har testet. Og den fåes i hele 30 forskjellige farger. Den tilhørende silikonen er også meget god og leveres i de samme 30 fargene. Og det som blir vårt hovedlim framover, bærer navnet sitt med rette. Weber Universal Flislim er et lettvekts lim, det er støvredusert, meget drøyt i bruk og enklere å påføre. Og det passer til nær sagt alle flisjobber.

- Da tenker jeg vi stopper reklamen der. Noen siste ord?

- To ord: Prøv selv! Det er kun ved å teste at du får oppleve hvor gode disse produktene egentlig er. Da vi fikk en del erfarne flisleggere til å teste produktet, var tilbakemeldingen unison: Når kan vi få kjøpt det? Svaret er NÅ!

 

Bildetekster:

1.  Produktsjef Tom C. Gefle er optimist med tanke på mottakelsen av de nye lim og fug-sortimentet

Emner

Kategorier

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813