Gå videre til innhold
Leca Roadshow - land og strand rundt med Leca blokker i bagasjen

Pressemelding -

Leca Roadshow - land og strand rundt med Leca blokker i bagasjen

I perioden april til og med september, er sjansen stor for at du vil treffe på den gigantiske Leca-traileren et eller annet sted på veien. Den spesialbygde traileren reiser nemlig fra sted til sted og viser fram nye Leca-produkter. Forrige helg var den på Hagemessen på Lillestrøm og deretter legges det opp til et ganske tett turneprogram.

- Jeg tror trygt vi kan si at vi skal dekke store deler av Norge med vårt roadshow, sier Stein Borgen, Key Account Manager i Weber. Vi vil reise fra Kristiansand til Tromsø og besøke Leca-forhandlere, byggevaremesser og andre lokale tilstelninger.

Ett av de første stoppestedene på veien, var Hagemessen på Norges Varemesse, Lillestrøm. Standen var preget av de nye Leca Lock-blokkene og mange interesserte hageeiere og selvbyggere var innom for å få tips og mer informasjon om produktene og fremgangsmåte.

 - Årsaken til at vi koster på oss dette både kostbare og relativt kompliserte opplegget, er at vi skal ut og demonstrere våre nye, hurtige Leca blokker. Vi opplever at det er først når vi viser det fram fysisk
og demonstrerer hastigheten at folk virkelig forstår hvor effektive de er.

Blokkene han refererer til, er de nye Leca Lock-systemene, blokker med not og fjær, som ifølge Borgen reduserer byggetiden kraftig.

 - Men ikke ta mitt ord for det. Besøk roadshowet og se selv. Turneplanen ligger på leca.no. Alle er hjertelig velkomne, vi har program for både proffer og amatører.

90 m2 trailer

Traileren som reiser rundt er en sak for seg, for det er noe av det største og mest imponerende som har kjørt på norske veier. På veien er den stor nok; 17,6 meter lang, 6,5 meter bred og 6,5 meter høy. Men det er først når den parkerer og “slås ut” at den virkelig blir stor. Man slår nemlig opp en ekstra etasje, og utvider førsteetasjen til begge sider. Da får den en første etasje på 43 m2, annen etasje på 33 m2 og en terrasse på 14 m2. Tilsammen 90 m2!

- Det gir oss god plass til å håndtere alle interesserte vi møter på veien, sier en synlig stolt Stein Borgen. 

Related links

Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813