Gå videre til innhold
Hurtigmuring på Bygg reis Deg. Demonstrasjonsmuring med de nye raske Leca-blokkene

Pressemelding -

Hurtigmuring på Bygg reis Deg. Demonstrasjonsmuring med de nye raske Leca-blokkene

Produktsjef Helge Huser i Weber er entusiastisk når han snakker om de nye Leca-blokkene.

- Det er et faktum at det går mye fortere å mure de nye Leca blokkene enn tradisjonell Leca. Og det har vi tenkt å demonstrere på messen. Den mest synlige nyheten er selve Leca-blokken. Not og fjær gjør at den øyeblikkelig låser seg i riktig posisjon og blir der. Ingen justeringer, ingen skjevheter. I tillegg til at jobben går fortere, blir konstruksjonen enda bedre og enda mer stabil.

Nye hjelpemidler.

For å gjøre jobben enda enklere, er det utviklet nytt tilbehør som bidrar til toppfarten: Lim og limkasser, veggsparkel og et skinnesystem som gjør byggingen så rask og enkel.

Leca Lettveggsblokk trenger ikke engang å pusses, det holder å sparkle den, med Weber Sparkel.

- Det er enklere, det går fortere og det blir billigere, sier Husers kollega Jonas Jalmerbrandt, som er produktsjef for mørtel og fasade. Dessuten har vi på messen premiere på et lim på sprayboks som er enda raskere enn det pulverbaserte vi har brukt til nå.

Så hvis du vil se hvor fort man kan sette opp Leca vegger, er det bare å ta turen innom Weber-standen stand C01-05/06. De har demonstrasjon hver hele time

 

Bildetekst:

Hver time gjennom hele Bygg Reis Deg-messen kan du se muredemonstrasjon av de nye, raske Leca blokkenes

Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813