Gå videre til innhold
Fra aske til murhus

Pressemelding -

Fra aske til murhus

Familiens enebolig fra 80-tallet brant ned til grunnen. Nærmest i siste liten ble beslutningen om å bygge opp huset igjen omgjort fra tre til mur.

- Vi mistet alt, men vårt nye drømmehus i mur er et bra plaster på såret, sier byggherre Jon Nordsletten. Han står på den store terrassen og nyter både det flotte augustværet og utsikten over Drøbak og Oslofjorden. Han forteller at byggeprosessen var en styrt gjennomføring i samarbeid med forsikringsselskapet.

Egentlig skulle huset bygges opp igjen i samme stil og form, men huseierne begynte å se på forskjellige murhus. Blant annet er det er flere flotte murhus i nabolaget.

Entusiastisk arkitekt

– Vi tok kontakt med arkitekt Line Stokholm, og hun gikk entusiastisk i gang med å tegne vårt nye hus. Hagen med hagetrapp var selvfølgelig ikke brent ned, så disse elementene fikk være med videre. Takterrassen er en genistrek som vi setter utrolig pris på, her nyter vi vær og utsikt så ofte vi kan, sier Nordsletten og viser vei inn i det flotte huset.

– Arealet er på totalt 420 kvm. 70 kvm av dette er en egen utleieenhet. Etasjeskillet er Leca Byggeplank med vannbåren varme. Det er gasspeis med Leca pipe, og det er balansert ventilasjon. Her er det godt å bo, smiler Jon Nordsletten.

 

Prosjektinformasjon:

  • Entreprenør:     Follo Bygg & Eiendom AS
  • Murarbeider:    Mur, Puss og Flis AS
  • Arkitekt:           Siv.ark. Line Stokholm, Kile Stokholm Arkitekter AS

 

Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813