Gå videre til innhold
 Med murpuss på veggen mot den trafikkerte veien blir vedlikeholdet mindre. Det gir også god støydempende effekt og gir et rolig innemiljø i huset.
Med murpuss på veggen mot den trafikkerte veien blir vedlikeholdet mindre. Det gir også god støydempende effekt og gir et rolig innemiljø i huset.

Pressemelding -

– Den beste løsningen

VentiGuard Extreme

På Nestun har paret bygget seg en ny enebolig med utleiedel. De flyttet inn for ett år siden.

– Da vi tegnet huset ønsket vi oss en blanding av materialer i fasaden. Derfor ble det naturlig å se seg om etter en løsning for å få et muruttrykk sammen med trefasaden, forteller Julian Kobus og Magdalena Konopka.

Sammen med Weber valgte de å bruke fasadesystemet VentiGuard Extreme.

– Det var den beste løsningen for oss. Med trafikken tett på var det også viktig å få noe som tålte mye påkjenninger og vask, sier de.

Reduserer støy

En av fordelene med den tykke pussen som er en del av VentiGuard Extreme-systemet er at den isolerer godt mot støy.

– Vi flyttet fra et veldig stille område når vi flyttet inn her. Da ble det viktig for oss å at det fortsatt var stille og rolig. Med tykk puss har vi fått en god støydemping i veggen, forteller de.

– En annen fordel er selvfølgelig at murfasaden krever mindre vedlikehold og mindre jobb enn trekledningen.

Related links

Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813