Gå videre til innhold
9 av 10 julenisser foretrekker Leca Pipe

Pressemelding -

9 av 10 julenisser foretrekker Leca Pipe

- Pipa er vår foretrukne ankomstvei, sier en godt forberedt nisse, mens han legger siste hånd på innpakningen av årets gaver. Samtidig poengterer han at det er store forskjeller i kvaliteten på norske piper, og favoritten er og har alltid vært Leca Pipe.

Leca har alltid vært flinke til å tilrettelegge for oss brukere av pipa, og tatt hensyn til at pipa er en del av vårt arbeidsmiljø. Riktignok har pipa gjennomgått mange endringer og forbedringer opp gjennom årene, men de har alltid tatt hensyn til at vi skal jobbe der, smiler en fornøyd nisse.

- Hva er det spesielt ved Leca-pipa dere er så fornøyde med?

- Å, det er mye, sier en tilfreds nisse, men vi er veldig begeistret for at de med den nye Venti-pipa har sørget for å lage en egen friskluftskanal som sikrer god trekk i pipa. På den måten får peisen luft og trekk selv når vi bruker den til å komme inn og ut. Vi unngår derfor å slukke peisen når vi kommer ned.

- Men hvis peisen er i bruk, når dere skal ned pipa, hvordan greier dere det uten å ta skade?

- Det er en yrkeshemmelighet, det kan jeg selvfølgelig ikke røpe.

Men det skal heller ikke stikkes under en stol at nissen generelt har fått vanskeligere arbeidsforhold mange steder.

- Det er mange som ikke engang har pipe i dag, sier en opprørt nisse. Det er jo deres problem om de ikke ønsker å fyre nå i sprengkulda, men samtidig gjør de jo jobben vår bortimot umulig. For hvordan kan folk da forvente at vi skal kunne få gjort jobben vår? Ikke kommer vi inn den veien vi skal, og ikke har vi noe sted å fortøye reinsdyrene heller. Det er klart at da blir det langt mer tidkrevende for oss å få levert ut gavene.

- Posten hevder at de “lever for å levere”, men det er det vi nisser som gjør, sier en nisse som samtidig roper et varsko om framtiden.

- Hvis ikke vi kan levere med kvalitet og innen tidsfristen (som er meget kort – alt skal jo skje den 24.!), så blir vi fort utkonkurrert av billige utenlandske nisser som ikke er opptatt av leveringskvalitet i det hele tatt. Da kan fort en guttegave havne hos en jente og motsatt. Og det er det jo ingen som ønsker.

- Noen oppfordring helt til slutt?

Ja, den er klar: Sett opp en Leca-pipe (den er til og med blitt mye lettere, så det er slutt på de tyngste løftene), og ha spjeldet åpent når du legger deg, så vil alle gavene være på plass som de skal på julaften. 

Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813