Gå videre til innhold
23.000 kilometer med Leca i bagasjen

Pressemelding -

23.000 kilometer med Leca i bagasjen

I april lanserte byggevarefirmaet Weber en serie med helt nye Leca-blokker, der hovednyheten var at de var mye raskere å mure enn vanlig Leca. Dette markerte de med å sette opp et roadshow, og kjørte bokstavelig talt land og strand rundt for å vise fram nyhetene. Det er blitt 23.000 kilometer, 120 stopp med demonstrasjoner og cirka 5.500 besøkende siden den gang.

Roadshowet har vært i Weber/ Leca-regi, og bilen har definitivt synliggjort akkurat dette. Men de som eier bilen, drifter bilen og som kjører «mil etter mil», det er gutta i Skedsmo Bud & Vare, Hans-Petter Trondsen og Svein Arne Trøen.

Trøen forteller til bladet Byggeindustrien at samarbeidet med Weber har preget selskapet, og at de har gått fra å være et rent transportselskap til en mer nisjepreget eventfikser. Nå har gutta blitt enige med Weber om å ta Leca Lock traileren ut på veien også i 2014.

Etter ett års Leca-show på veien, lover de at det kommende året skal bli enda bedre.

– Nå vet vi hvordan dette funker, og showet skal bli vesentlig bedre neste år, sier daglig leder Hans-Petter Trondsen i Skedsmo Bud & Vare.

Reiseruten for 2014 er ennå ikke lagt, men Leca har store nyheter også neste år, og har såvisst ambisjoner om å ta dem også ut på veien. Så se deg for, kanskje støter du på en diger trailer dekorert med Leca-blokker, murere og skijenter (Weber er sponsor for kvinnelandslaget på ski).

Emner

Kategorier


Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi nesten 300 ansatte, og har rundt 1000 forhandlere rundt om i landet. Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813