Gå videre til innhold
Weber lanserer enklere og raskere fasadesystem

Nyhet -

Weber lanserer enklere og raskere fasadesystem

Weber lanserer et enklere og raskere system for ventilerte, pussede fasader. – VentiGuard sparer flere arbeidsoperasjoner og gir bedre økonomi i prosjektet, forteller produktsjef Jonas Jalmerbrandt i Weber.

Å beskytte hus og bygninger mot vær og vind er viktig. Klimaforandringene de siste årene gjør at fasadene utsettes for tøffere påkjenninger. Nå lanserer Weber et nytt fasadesystem, VentiGuard, med to-trinns ventilert tetting.

– Det stilles stadig høyere krav til fasadeløsningene. En ventilert fasade som VentiGuard er en meget god løsning for norske forhold. De siste årene er den pussede fasaden også blitt mer populær blant byggherrer og arkitekter, sier produktsjef Jonas Jalmerbrandt i Weber.

Nyutviklede VentiGuard er raskere og enklere å montere. Antallet arbeidsprosesser er redusert og gir derfor en lavere kostnad pr. kvadratmeter ferdig fasade.

– Vi har redusert antallet komponenter i fasadesystemet. Det har resultert i et enkelt, raskt og solid system som gir en vedlikeholdsvennlig fasade. VentiGuard kan brukes på de aller fleste bygningskonstruksjoner og egner seg både på nybygg og rehabiliteringer, forteller han.

VentiGuard bruker velprøvde Aquapanel Outdoor-plater som monteres på lekter med spikerpistol eller skrus fast. Deretter brukes nyutviklede weber.pas.FlexiGuard grunnpuss. FlexiGuard leveres ferdigblandet. Fasaden sluttbehandles med en gjennomfarget sluttpuss som har spesielt god motstandsdyktighet mot det tøffe norske klimaet.

– Lanseringen av VentiGuard er et resultat av at markedet har etterspurt en raskere fasadeløsning. Systemet er velegnet på prosjekter hvor byggetiden er knapp og det ønskes en holdbar og pusset fasade, avslutter Jalmerbrandt.


Emner

Kategorier

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813