Gå videre til innhold
Seminar om utendørs fargesetting og pussede fasader v/ søstrene Sandem

Nyhet -

Seminar om utendørs fargesetting og pussede fasader v/ søstrene Sandem

Søstrene Camilla Sandem Dhelie og Therese Sandem er eksperter på hvert sitt område: Camilla jobber med fasader i Weber, mens storesøster Therese er rådgiver og faglærer i NCS Colour Centre Norway. Nå har de slått seg sammen og holder et felles seminar om utendørs fargesetting og pussede fasader. 


Camilla har i en årrekke jobbet med fasader i Weber, og har en forkjærlighet for de gode gamle pussede fasadene. I denne rollen har hun bidratt med fagekspertise ved rehabiliteringen av en rekke klassiske norske murbygg, som f.eks. Universitetet i Oslo (Domus Media), Kongsvinger Festning, Barneslottet barnehage i Oslo, Støperiet Kulturhus i Tønsberg og Det Gamle Rådhus i Bergen. Hun har også stått bak en 20 episoders «pussføljetong» på Webers websider. Og har arrangert en rekke fasadekurs for byggebransjen. Men denne gangen har hun altså alliert seg med søsteren sin.


Therese har mange års bakgrunn som kursleder og faglærer hos NCS Fargeskolen siden 2003. Hun jobber også med veiledning innenfor farger og fargekommunikasjon og som NCS-rådgiver. Hun har høy kompetanse og solid erfaring i utnyttelsen av NCS systemets profesjonelle hjelpemidler, digitale produkter og studiemateriell. I tillegg jobber hun også mye med rådgivning innen universell utforming, kontraster og konvertering i forholdet mellom NCS og andre fargesystemer, som RAL, Pantone, RGB, CMYK m.fl.


I fellesskap skal søstrene gå gjennom oppbygging av forskjellige former for pussede fasader og hvordan man velger gode og riktige farger på bygget.


Kurset arrangeres 20. januar på Arkitektenes hus i Oslo og 21. januar på Scandic Victoria Hotell på Lillehammer. Fire andre seminarer vil bli holdt til våren i Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim.


Mer informasjon her: http://www.weber-norge.no/hjem/seminar-utendoers-fargesetting-og-pussede-fasader.html
Påmelding til: csd@weber-norge.no

Emner

Kategorier

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813