Gå videre til innhold
Ruller sparkel på murvegger i høyt tempo

Nyhet -

Ruller sparkel på murvegger i høyt tempo

Weber lanserer nå en sparkel som kan rulles på veggen. – Det gjør arbeidet raskere og det er enklere å få et godt resultat, sier produktsjef Jonas Jalmerbrandt.

Weber Sparkel RS

  • Ferdig blandet i bøtter

  • Kan påføres med vanlig malingsrulle eller sprøytes

  • Mindre søl og renere byggeplass

Den ferdigblandede sparkelen kan rulles på ved bruk av vanlig malingsrulle. Det gjør arbeidet både raskere, enklere og mer ergonomisk. I tillegg er forbruket av sparkel langt lavere pr. kvadratmeter sammenlignet med en tradisjonell pussoppbygging.

Sammen med Leca Lettveggsblokker som ble lansert i fjor og det nye limet Stone Fix, utgjør rullesparkelen et system som er meget effektivt og raskt. Sparkelen kan også sprøytes på veggen. Sprøyting av sparkelen vil gi en meget rask og rasjonell fremdrift , spesielt på større prosjekter.

Mindre søl

Weber Sparkel RS kommer i bøtter tilpasset ruller og er derfor klar til bruk rett fra fabrikk. Sparkelen har lav krymp og god fyllevne og er optimalisert for bruk på Leca.

– Fordelen er selvfølgelig at det blir mindre søl og det er helt støvfritt. Det er ikke lenger behov for blanding på byggeplassen, sier han.

Etter påføring glattes sparkelen med sparkelbrett. Når sparkelen har tørket så slipes den til en pen og glatt overflate, ferdig for maling.

Weber Sparkel RS er velegnet for bruk innendørs på vegg og tak i tørre rom.


Emner

Kategorier

Pressekontakt

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813