Gå videre til innhold
Leca starter med webinarer. Først ut er webinaret «Slik prosjekterer du gode funksjonsvegger med Leca blokker».
Leca starter med webinarer. Først ut er webinaret «Slik prosjekterer du gode funksjonsvegger med Leca blokker».

Nyhet -

​Leca starter med webinarer

Leca Norge AS har gjennom mange år arrangert et stort antall kurs for alle typer kunder. Best kjent er sikkert de etter hvert berømte selvbyggerkursene som har vært både tradisjonelle «klasseromskurs» og e-læringskurs. Siste skudd på stammen er webinarer.

- Vi ønsker selvfølgelig å utnytte de mulighetene som ligger i webinarer, sier Salgs- og markedsdirektør Truls Børresen i Leca. Det er klart at corona-situasjonen gjør dette ekstra aktuelt også for oss.

Det er det profesjonelle byggemarkedet de sikter seg inn på med webinarprogrammet.

- Det er dette markedet vi arbeider mest aktivt med i dag, sier Børresen. Selvbyggermarkedet håndteres i stor grad av byggevarekjedene og søsterbedriften vår Glava AS, som også har ansvaret for salg og distribusjon av Leca-blokker i Norge.

Det aller første kurset: «Slik prosjekterer du gode funksjonsvegger med Leca blokker».

Produktsjef Ole Fredrik Fodnes i Leca er produktsjef for blokker, og mannen som skal lede blokk-kursene.

- Jeg ser virkelig fram til dette. Det er jo enormt effektivt. Vi treffer mange mennesker på en gang, og vi gjør det på en trygg måte. Det vi skal gå gjennom på det første webinaret er ting jeg normalt sitter og snakker om i telefonen dagen lang allerede.

- Det vi kaller funksjonsvegger er de veggene der det stille spesielle krav – som f.eks. lydvegger, brannvegger, våtromsvegger, yttervegger og bærevegger.

Det første webinaret er torsdag 17. september kl. 09.00. Webinaret tar ca 30 minutter og er åpent for alle, men er primært spisset mot arkitekter, rådgivende ingeniører og utførende.

I Leca jobber man også med kommende webinarer om bl.a. Leca Lettklinker til infrastrukturprosjekter og Leca til overvannshåndtering og grønne tak.

- I tillegg vil vi også tilby webinarer «on-demand» - et eget skreddersydd opplegg basert på kundens behov. Normalt møter vi som regel kunden i deres lokaler eller ute på prosjekt, og tilbudet om webinar «on-demand» er ment som et supplerende tilbud til våre kunder når Corona-situasjonen gjør det vanskelig, legger Børresen til.

Link til kurset

Mer om webinarene

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813