Gå videre til innhold
IL Andøygutten var blant vinnerne av Den Store Leca-dugnaden i 2015. Hvem vinner i år?
IL Andøygutten var blant vinnerne av Den Store Leca-dugnaden i 2015. Hvem vinner i år?

Nyhet -

Leca gjentar fjorårssuksessen: Gir bort lastebillass med Leca til dugnadsprosjekter

I fjor arrangerte Leca det de kalte Den Store Leca-dugnaden. Salgs- og markedsdirektør Rune Eliassen sier at resultatet var så positivt at dette ønsket de å gjenta. - I slutten av mai sparker vi derfor i gang en ny runde, og oppfordrer i år som i fjor alle lag, foreninger, klubber og organisasjoner om å søke om midler til sine drømmeprosjekter.

- Leca har en lang og stolt tradisjon når det gjelder dugnader, sier han. Det er enormt mange bygg ute i landet som er satt opp av ivrige dugnadsgjenger og glade amatører. Ikke minst ser vi at frivillighets-Norge har lagt ned stor innsats i alle år på å virkeliggjøre sine drømmer om alle slags små og store anlegg. ,

Et lastebillass med gratis Leca
- Alle lag, foreninger og klubber oppfordres til å søke om gratis materialer til sitt ønskeprosjekt. Vi tenker ikke bare på idretten her. Tilbudet gjelder alle slags dugnadsgjenger. Speidere og syklubber, motorsykkelklubber og velforeninger, Lions Club og båtforeninger. Så lenge du har et godt dugnadsprosjekt kan du søke. Vi har heller ingen grenser for hva slags bygg du kan søke om. Garasjer, klubbhus, garderobeanlegg, utegrill, støttemur eller terrasser. For å ha nevnt noe.

- I juni måned kårer vi en vinner i uka som alle kan vinne en lastebil full med Leca.

Konkurranse i sosiale media
Valget av vinnere foregår ved at alle søkere legger ut sine prosjekter på www.leca.no. De prosjektene som får flest stemmer, går av med seieren. Men man behøver slett ikke være stor og ressurssterk for å vinne, poengterer Eliassen.

Små klubber gjorde stor suksess
- I fjor opplevde vi at svært mange av vinnerne var små klubber fra små steder i landet. Første vinner var IL Andøygutten, et lite amatøridrettslag med kun 80 medlemmer, fra en liten bygd (Risøyhamn i Nordland) med kun 200 innbyggere. Motorsykkelklubben Dizzy & Dusty Riders fra Eidsfjord i Vesterålen består av kun 8 medlemmer. Et tredje eksempel er «Freeride-klubben» Trollhøe Høkkers fra Vågå som samlet opp hele 854 stemmer.

Alle oppfordres til å søke
- Vi gjør gjerne denne konkurransen til en årviss aktivitet, og synes det er fantastisk å kunne bidra til å bygge Norge på denne positive måten. Vi elsker dugnadsgjenger, avslutter Eliassen, og oppfordrer alle som har en byggedrøm om å søke.

Emner

Kategorier

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813