Gå videre til innhold
Leca Byggkalk i kraftig fornyet og moderne versjon, nå som iPad-app

Nyhet -

Leca Byggkalk i kraftig fornyet og moderne versjon, nå som iPad-app

Lecas kalkulasjonsprogram Byggkalk har eksistert i nærmere 30 år i forskjellige utgaver og versjoner. På årets Bygg Reis Deg messe på Lillestrøm 16.-20. oktober, lanseres en flunkende ny versjon, blant annet som app for iPad.

- Vi har alltid hatt mye forespørsler etter kalkulasjonshjelp, sier leder for Teknisk Salg i Weber, Ole Fredrik Fodnes. - Og et godt kalkulasjonsverktøy er viktig både for oss og våre kunder. Det er jo slik med datateknologi at det blir avleggs etter noen år, så vi så et tydelig behov for å bygge en helt ny løsning.

Han beskriver nye Byggkalk som en kraftig modernisering, spesielt med den nye iPad-app’en som er blitt meget enkel å bruke. - Det er to forskjellige veier til mål her, sier han. Det er en tegneløsning som ganske sikkert vil være greiest for selvbyggerne, og vi har en «skjemaløsning» som vi tror proffene i hovedsak vil benytte seg av. Uansett er begge nesten selvforklarende enkle å bruke.

Alle Leca-produkter, mengde og pris

Kalkulasjonsprogrammet kan brukes til alle Leca-produkter; blokk, pipe, Byggeplank og løs Leca, og tar selvfølgelig også med seg alt nødvendig tilbehør, som mørtel, armering, puss etc. Resultatet får man ut som en komplett «handleliste»; produkt og mengde. I tillegg kalkulerer Byggkalk også pris.

- Men prisen skal bare anses som veiledende, sier Fodnes. - Det er ikke vi i Weber som bestemmer sluttpris i markedet, det er det våre mange, gode forhandlere som gjør. Nettopp derfor er Byggkalk linket opp mot forhandlerapparatet vårt. Med bare et tastetrykk kan du oversende prosjektet til den eller de forhandlere du vurderer å handle med, og få et konkret pristilbud fra dem. Derfor er Byggkalk mer enn «bare» et kalkulasjonsprogram, det er også et stykke på vei mot en e-handelsløsning.

- Kom gjerne innom oss på Bygg Reis deg, avslutter Fodnes, så skal vi vise hvor bra dette er.

Emner

Kategorier

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813