Gå videre til innhold
De nye miljøvennlige gulvproduktene

Nyhet -

De nye miljøvennlige gulvproduktene

1. april er lanseringsdato for Webers serie med nye, mer miljøvennlige gulvprodukter. De nye produktene har en helt annen miljøprofil enn forrige generasjon. CO2-fotavtrykket er redusert med opp til 30% sammenliknet med produktene som går ut, forteller FoU-sjef i Weber Norge, Cecilie Evju. Og flere andre fordeler på kjøpet: Hurtigere utlegging, lavere materialforbruk og kortere tørketid.

weber.floor 110 FINE

Normaltørkende og selvavrettende avrettingsmasse. Er beregnet på finavretting innendørs både ved nybygg eller ved renovering. Egnet for boliger, kontorer og offentlige områder med behov for et ekstra tynt sjikt i avrettingen. Sjikttykkelse 4-40 mm. Erstatter weber.floor 4150.

weber.floor 120 RENO

Fiberforsterket avrettingsmasse, støvredusert når den leveres i sekk. Anbefales spesielt til renovering og rehabiliteringer i boliger, på kontorer og offentlige arealer med behov for korte tørketider. Kan med fordel brukes på elektriske eller vannbårne varmegulv. Sjikttykkelse 4-50 mm. Med armering 12 – 30 mm. Erstatter weber.floor 4320.

weber.floor 130 CORE

Pumpbar og selvtørkende avretningsmasse spesielt tilpasset tykke sjikt. Anbefales spesielt til prosjekter med tykke sjikt og behov for kortere tørketid. Sjikttykkelse 10-100 mm. Erstatter weber.floor 4360.

weber.floor 140 NOVA

Fiberforsterket og normaltørkende avretningsmasse. Krever lett bearbeiding med tannsparkel for å oppnå tilfredsstillende sletthet. Egner seg for boliger, kontorer og offentlige områder innendørs. Kan anvendes i flytende konstruksjoner og er egnet for lydgulv. Sjikttykkelse 5-60 mm. Erstatter weber.floor 4310.

Emner

Kategorier

Kontakter

Laila Grüner

Laila Grüner

Pressekontakt Marked og Kommunikasjonsansvarlig +47 48187813